Sabtu, Julai 06, 2019

Apa yang best sangat kopi Arissto ni??

Assalamualaikum...

Mesti ramai tertanya2 kan, apa yang best sangat kopi Arissto ni?? Meh saya nak bagitau

1- Best sebab kita boleh brew sendiri fresh original kopi kat rumah. Bau pun sedap je macam kat stabak!!😘

2- Time teringin nak minum kopi sedap tu..tak payah keluar rumah dah..just brew kat rumah je..jimat minyak dan tak perlu habis berbelas ringgit pun untuk secawan atau segelas kopi sebenar! Boleh lah dapat merasa cappuccino ala2 hotel RM3 secawan. Eh korang janganlah compare dengan kopi 3in1 tu, tak sama langsung..kopi Arissto ni premium coffee fresh original coffee dari Italy, bukan instant coffee yang bercampur maciam² tu.

3 – kopi Arissto ni rasanya sangat sedapp ok! Tak sama dengan 3-1 tu. Diimport dari Italy! Orang Italy ni..bab2 kopi diorang lah paling pro kat dunia! Jadinya rasa coffee Arissto ni memang rasa yang memenuhi citarasa orang Italy.😍

4- Dah sewa mesin dan subscribe kopi Arissto ni, boleh register agent terus kalau minat! Sambil2 minum kopi, promote juga di FB / IG tu. Kopi ni product lifestyle yang trending kat Malaysia sekarang. Tengok je lah berlambak2 orang buka cafe sekarang..jual kopi secawan rm10++.ramai je customer datang beli! Ini bermakna produk kopi ni memang ada demand! Boleh dapat pasif income juga tau

5- Nak letak di ofis boleh, di rumah boleh! Boleh juga sewa mesin kopi untuk jual kopi di cafe/ butik/ shopping mall/ pasar pagi/ pasar malam . Tapi kena guna kopi Arissto ya! Jual RM5-7 memang orang beli punya😬

6- Mesin senang nak pakai...budak kecil pun boleh guna untuk buat air koko. Arisstokan ada kapsul koko.

7- Ampas kopi jangan dibuang, boleh dibuat scrub badan dan muka..best tau! Toilet pun bau stabak😂

8-Boleh kawal kandungan gula dan tahap kepahitan kopi...ada yang suka pekat, ada suka cair, ada suka lebih berlemak, ada suka kopi yang sedikit masam...Arissto ada 6jenis kopi yang berbeza. Waktu pagi boleh minum luna untuk extra power, malam boleh sunrise untuk relaks.

9- Tak perlu keluar duit banyak2 ..sewa mesin rm1 saja sebulan. Then..warranty sepanjang kita sewa. No contract..Best kan??

Kalau berminat,tekan je link kat bawah ni..
www.wasap.my/MesinArissto

#hantukopi
#MesinKopiPremium

Tiada ulasan:

Catat Komen

Sila komen yang baik-baik