Jumaat, Julai 19, 2019

Face App?

Assalamualaikum dan selamat petang, esok sabtu kita kita bercuti ye...

Sehari dua ni, ramai kawan-kawan muat naik foto gambaran usia saat tua. Kebanyakan guna aplikasi Face App yang boleh download dekat play store. Tak terlepas dari fenomena ini adalah Mr.Y.

Buruk benor rasanya muka Mr.Y.
Rupanya bukan Mr.Y je yang terjebak. Tadi pagi kakak aku no.2 pergi buat semua muka adik beradik perempuan dia. Tapi muka dia tak pulak dia hantar.
Ini paling hampir dengan muka arwah tok pulau rusa. Tengok ni rindu ke tok.

Ini macam tok beladau versi gemuk sikit 

Muka aku sendiri tak pasti macam siapa. 

Secara umum, untuk seronok saja-saja boleh lah tapi untuk percaya bahawa macam itu rupa kita saat tua jangan sesekali. Rupa sekadar pinjaman.

Kerana aplikasi FAce App juga lah kakak humaira menangis sehingga tertidur. Aku cakap muka dia macam nenek sedara tapi dia salah faham dia ingat aku kata muka dia macam hantu kak limah, maklumlah nama nenek saudara dia pun limah.😂

Tiada ulasan:

Catat Komen

Sila komen yang baik-baik