Isnin, Ogos 12, 2019

Mesin jahit portable dan tahan lasak

Assalamualaikum dan selamat malam... Sekarang aku tengah survey passal mesin jahit ynag portable dan tahan lasak. Ye lah mak dah banyak kali bunyi nak mesin jahit. Kenapa portable sebab senang nak bwk kemana-mana. Tahan lasak sebab anak kecik ramai.

Range herga kalau boleh bawah rm500 tapi yang tahan lasak semua atas rm500.

Singer Promise 1408, RM5++


RM5++, beza dengan yan atas dalam rm50. Tapi yang best boleh control kepanjangan jahitan.
Malangya aku jumpa satu blog review yang mengatakan jahitan mesin singger promise ini kurang kemas. Maka kita simpan dulu.

Aku rasa review dan rating mesin jahit dalam blog sewing insight sangat bagus. Rasa macam sangat profesional punya review. oleh kerana itu, aku nak selidik dulu blog ni.





Tiada ulasan:

Catat Komen

Sila komen yang baik-baik