Jumaat, Ogos 30, 2019

Sepetang di Taman Putrajaya

Alkisah weekend lepas Mr.Y ada kelas pasal kopi. Kelas Arissto dijalankan di South City Plaza, yang mana amat dekat dengan rumah kak long aku. Maka satu hari lah kami melepak disana. Memang kami dah rancang, petang nak lepak dan jalan-jalan sekitar taman putrajaya (kakak aku rancang, kami yang lain ini ikut aja). 

Mula-mula sampai dah nampak kawasan tak ramai orang. Ok sesuai nak lepas anak-anak bermain. Pemandangan pun menarik sebenarnya. Aku suka lari-lari tepi tasik macam ni. 

Uzayr yang suka kejar abi joging...sampai terjelir lidah..kalau mak suruh kejar, tak dilayan pulak.

aktiviti motor sensori. Dia pakai kasut abang Uwais. Nanti kita beli kasut uzayr ye...

Abi kata, "Uwais diri bawah kaki abi." Tapi Uwais bergantung dekat kaki abi.

bukan senang nak daoat habiskan masa bersama macam ni. Tapi kalau dapat luangkan masa macam ini memang seronok.

Tiada ulasan:

Catat Komen

Sila komen yang baik-baik