Ahad, September 22, 2019

Sayonara Stationery Giveaway by NiniHanini


Assalamualaikum dans selamat tengahhari. Bila buat blog walking ternampak Giveaway oleh ninihanini. Wow!!! best kalau dapat hadiah ni..apa yang terbayang dalam otak aku adalah..kakak humaira mesti suka sangat kalau dapat ni. 

Sejak kecik aku suka sangat tengok lukisan dan potrait yang cantik. Kakak aku sorang pandai lukis potret manusia, manakala sorg pandai lukis pemandangan. Memang dekat rumah kami akan sediakan stationary extra. Bukan apa, kalau tetiba ada idea nak buat apa, barang dan ada. Stationary lebih bukan untuk kami je tapi untuk siapa-siapa yang sambut birthday tapi bajet kami tak ada. Ye lah waktu itu masih sekolah, bajet belanja sekolah pun mak bapak bagi.

Sekarang aku buat perkara yang sama juga tapi aku tolak sediakana note book sebab Mr.Y sudah sediakan notebook yang banyak. Kalau rasa nak guna or nak beri dekat siapa-siapa ambil je. Kenapa aku kata kakak humaira akan suka sebab dia boleh menghabiskan masa seminggu dengan mengadap sketchbook dia sahaja. minggu depannya kalau kitaorg pergi Mr.Diy mesti dia minta sketch book. Dulu selalu beli A4 paper tp pada kau tak praktikal sebab akan bersepah.

Kalau diberi peluang akau nak pilih Sayo pack stationary....

siapa nak join sila klik banner yer...


4 ulasan:

Sila komen yang baik-baik