Jumaat, Oktober 04, 2019

Chef terjun untuk kek Marble dekat coffee party

Assalamualaikum...kisah sabtu lepas, konon pergi untuk coffee party untuk saja-saja berkenalan dengan ahli tean hantu kopi lah. Sekali sampai sana organizer tengah prepare barang nak buat kek marble untuk demo multi-cooker cuckoo M10 kalau tak silap aku lah. 


Anak-anak aku bila nampak orang nak buat kek, apa lagi seronok lah sangat terutama uwais. Kisah macam mana aku boleh jadi chef terjun adalah aku ditanya kenapa batang mixer tercabut setelah dipasang. Aku pun tengok dan bagitahu cara pasang yang betul. Soalan seterusnya pandai buat kek ke tak. Aku kata boleh lah sikit-sikit...tetiba dia buka apron dan terus pakaikan dekat aku. 




Bila nampak ummu pakai apron semua nak masuk dalam gambo. Maka terus jadi chef terjun lah. Chef terjun separuh jalan sahaja sebab aku tak pandai nak guna multi-cooker tersebut.  Lagi pun kami tak tunggu kek masak pun sebab dah janji dengan orang Kaodim untuk service aircond. Aircond bunyi bising. 


Masa tengah bancuh tu aku dengar lah penerangan pasal multi-cooker ni...antara yang aku suka adalah, masak kek tak perlu loyang dan tak perlu sapu minyak. 


Apa Yang Best Multi-cooker M10 Cuckoo

  1. AUTO STEAM RELEASE
  2. NON STICK SAFE COAT POT
  3. HYDROLIC SOFT LID OPENING
  4. WIDE LED SCREEN WITH VOICE
  5. AUTO STEAM CLEANING


Bergambar sebelum balik

Tiada ulasan:

Catat Komen

Sila komen yang baik-baik