Rabu, Oktober 30, 2019

Family Day Species ID

26 oktober 2019 telah tercapai hajat Mr.Y dan rakan-rakan sekerja untuk buat family day. Tempat pilihan dekat sahaja, yang penting ada kolam renang.

Jom layan gambar je lah ye..

Dekat rumah payah nak suruh tidur lama..sini ummu kena kejut pasal lama sangat tidur. Itu pun bangun dalam terpaksa.

Bila dah penat,mana-mana pun boleh tidur...

Satu telefon menyatukan kami..

Bukan besa besa punya bos ni...

Dalam perjalanan...
Tak penat ke depa asyik duduk mesyuarat je...kat pejabat mesyuarat, sini pun mesyuarat. Serius benar muka ros. Isu apa agaknya.

Uzayr baru bangun...

Pengantin lambat sampai...hehehehe...

Sebenarnya aku tak join masa ni, sebab tidurkan uzayr. Maka aku edit dan tepek gambar aku kat situ, sebelah kak ija. Awan pun aku ejas lain...

Tiada ulasan:

Catat Komen

Sila komen yang baik-baik