Rabu, November 06, 2019

Review Riverview Homestay, Dengkil Selangor

Assalamualaikum, kali ini nak share homestay yang menarik, selesa dan memuaskan hati kami sekeluarga. Promo kat bawah aku copy paste dari FB post RIVERVIEW HOMESTAY DENGKIL

Menarikan...ok kat bawah aku share beberapa keping gambar sekitar homestay.


Kolam yang luas tetapi kalau di letak pembahagi antara bahagian dewasa dan kanak-kanak lebih baik. 

Ruang BBQ dan memasak yang selesa.

Nak masuk akan jumpa sekolah ini dahulu.
Selepas sekolah, akan jumpa simpang ke kanan..tapi teruskan, jangan masuk kanan.


Ini lah pagar homestay. 
 Kami pilih homestay jenis patin yang ada 5 bilik. Setiap bilik ada bilik air sendiri. Ciri ini amat lah aku suka. Tak adalah susah-susah nak keluar bilik kalau nak mandi or apa-apa projek di bilik air. Ruang tamu yang luas pulak boleh lah anak2 berlari-larian. Rasanya itu je lah perkongsian kali ini.

Tiada ulasan:

Catat Komen

Sila komen yang baik-baik