Khamis, Mac 05, 2020

Semoga bermanfaat

Buka blog, tetiba post Doa Munajat Seorang Isteri ni naik. Doa ini aku simpan dekat blog sebagai panduan dan peringatan untuk kemudian hari.

Kisahnya beberapa minggu sebelum nikah dulu, cik suruh baca satu kertas kajang...panjang giler karangan. Tulisan tangan. Terbayang tulisan tangan rumi dan jawi cik, cantik sangat.

Adakala bila kita rindu seseorang yang telah tiada, kita tidak tahu bagaimana untuk meluah dan terus berbakti, Allah tunjukkan jalan. Memang aku taip balik doa dan simpan dalam blog tapi rasanya kalau disebarkan dalam FB, twitter atau lain2 media sosial. Lebih ramai dapat manfaat. Semoga ilmu ini terus berkembang dan menjadi saham akhirat buat bonda.

Apabila ayah juga menghantar video bawah dekat whatsapp, aku tahu dia juga rindu kepada isterinya yang telah tiada.


4 ulasan:

  1. Allahu, terus terbit rasa kesyukuran masih diberi peluang oleh Allah Taala untuk terus berbakti kepada mak ayah yg masih ada T_T

    BalasPadam
  2. MasyaAllah.Selagi boleh dan seolehnya usahakan untuk ibu ayah kita baik masih hidup atau sudah tiada.

    BalasPadam
  3. www.magspremiums.com MAGS PREMIUMS Kami adalah syarikat yang berlokasi di Malaysia yang menawarkan pelbagai jenis percetakan korporat & hadiah premium. Percetakan Tshirt, percetakan beg non woven dan banyak lagi!

    BalasPadam

Sila komen yang baik-baik