Khamis, April 02, 2020

Pendaftaran i-akaun KWSP

Kalau semalan aku share macam mana nak buat pengeluaran wang akaun 2 KWSP. Maka mudahlah bagi yang dan ada i-akaun untuk keluarkan. Bagi yang tak ada i-akaun macam aku ni, mula lah rasa agak susah nak keluarkan. Hari ini buka Facebook ada yang kongsi macam mana nak buak i-akaun...mudah sahaja...pilih salah satu...

Baca Juga: 

Get Vase - dapat duit dengan jawab kaji selidik


  1. Pergi ke kiosh dapatkan nombor pin
  2. pergi ke kaunter KWSP
  3. download borang dan hantar e-mail.
Oleh kerana sekarang musim perintah kawalan pergerakan maka aku pilih nombor 3 dahulu. Download borang dan hantar email. 

Borang boleh download disini 


Baca Juga: 


Jom isi dahulu...tapi bagi yang tak nak buat i-akaun boleh sahaja nak download borang pengeluaran kwsp dan hantar borang melalui pos atau email. Borang pengeluaran KWSP i-lestari di sini.

Tiada ulasan:

Catat Komen

Sila komen yang baik-baik