Selasa, Mei 05, 2020

Adobe Photoshop vs Picsart

Semalam aku edit gambar anak-anak menggunakan aplikasi picsart dalam telefon. Hari ini ada masa dan merasa dah agak lama tak mengedit gambar menggunakan adobe photoshop. Aku try asah balik skill yang masih berbaki.
Secara am nya aku lagi puas hati buat editing menggunakan adobe photoshop. Kepuasan ini atas individu ya....

Berikut adalah editing menggunakan adobe photoshop

Berikut adalah editing menggunakan Picsart











4 ulasan:

  1. Sekarang ni guna phone pun dah boleh edit cantik-cantik kan?
    hehe mudah ja.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Itu lah syed...dunia makin canggih....

      Padam
  2. Cntik dgn adobe..skrg ni edit pkai apps yg dh mcm2 ada kt playsstore

    BalasPadam
    Balasan
    1. Aha..banyak sangat...pilih mana yang berkenan...

      Padam

Sila komen yang baik-baik