Khamis, Mei 21, 2020

Segmen Raya Aidilfitri 2020 oleh Yamanaimy

Assalamualaikum dan salam semua, ini merupakan kali pertama aku buat sepanjang penglibatan aku dalam dunia blogging. Harap mendapat sambutan.

 Syarat-syarat penyertaan:

1. Mestilah blogger yang mempunyai akaun bank Malaysia (senang nak bank in hadiah)
2. Wajib letak blog https://yamanaimy.blogspot.com/ di dalam bloglist korang
4. Buat satu blog post penyertaan dengan tajuk "Segmen Raya Aidilfitri 2020 oleh Yamanaimy" dan pastikan dalam post tu ada banner di atas dan link ke post ini.
6. Tinggalkan link penyertaan korang di post ini. Tu je,, Senang kan.

Tarikh tutup penyertaan pada 4 Jun 2020

Hadiah:

4 orang pemenang akan dipilih. 3 pemenang akan memenangi RM 10 setiap sorang. Seorang pemenang bertuah akan diberi design nama khat kufi dalam format PNG hitam putih dan duit RM10 . Nama bentuk khat kufi dibuat khas oleh saya.
Contoh seperti gambar di atas.



Kenapa hitam putih Format PNG, kerana ia lebih mudah untuk anda edit kembali mengikut warna kegemaran anda. Seterusnya bolehlah jadikan ia sebagai profil photo media sosial anda. Atau anda boleh juga cetak pada baju, mug atau framekan nama khat kufi anda. 

Pemenang akan diumumkan pada tarikh hari lahir saya iaitu 9 Jun 2020, hari terakhir PKPB dilaksanakan.

Jemput ye sama-sama memeriahkan segment ni.

Klik untuk lihat Senarai Peserta

44 ulasan:

  1. Salam kenal dari CCL
    CCL datang join segmen awak yer .
    https://cikcappuccinolatte.blogspot.com/2020/05/segmen-raya-aidilfitri-2020-by-yamanaimy.html

    BalasPadam
  2. saya join

    https://penselduabee.blogspot.com/2020/05/segmen-raya-aidilfitri-2020-oleh.html

    BalasPadam
  3. join :D

    http://www.bajuwarnacoklat.com/2020/05/segmen-raya-aidilfitri-2020-oleh.html

    BalasPadam
  4. Assalamualaikum.. Naim join

    https://pemudattbc.blogspot.com/2020/05/segmen-raya-aidilfitri-2020-oleh.html

    id ig : @naimttbc

    BalasPadam
  5. saya join

    https://thejagungspirasi.blogspot.com/2020/05/segmen-raya-aidilfitri-2020-oleh.html

    BalasPadam
  6. joinnnn

    https://www.mialiana.com/2020/05/segmen-raya-aidilfitri-2020-oleh.html

    BalasPadam
  7. Salam perkenalan. Ejulz join 😊

    https://ejulz.blogspot.com/2020/05/segmen-raya-aidilfitri-2020-oleh.html?m=1

    BalasPadam
  8. joinn

    http://www.zianaeunos.com/2020/05/segmen-raya-aidilfitri-2020-oleh.html

    BalasPadam
  9. Assalamualaikum. Wah... ada segmen! SS follow dulu #105, free2 nanti in shaa allah SS join!

    BalasPadam
  10. Hi Assalamualaikum salam perkenalan..sy join segment yah
    https://ctcheery87.blogspot.com/2020/05/segmen-raya-aidilfitri-2020-oleh.html

    BalasPadam
  11. tanda dulu. In Shaa Allah jika sempat sy join deh. Salam Aidil Fitri...

    BalasPadam
  12. https://www.njiakreatif.com/2020/05/segmen-raya-aidilfitri-2020-oleh.html

    BalasPadam
  13. Hi Yamanaimy done join =)
    http://nurasyiqin201.blogspot.com/2020/05/segmen-raya-aidilfitri-2020-oleh.html

    BalasPadam
  14. https://cikdylah.blogspot.com/2020/05/segmen-raya-aidilfitri-2020-oleh.html

    BalasPadam
  15. https://cikdylah.blogspot.com/2020/05/segmen-raya-aidilfitri-2020-oleh.html

    BalasPadam
  16. Semoga semuanya berjaya. Selamat Hari Raya Aidilfitri, Maaf Zahir & Batin !

    BalasPadam
  17. Join :)

    https://akukaudansesuatu.blogspot.com/2020/05/segmen-raya-aidilfitri-2020-oleh.html

    BalasPadam
  18. join ye :)

    https://tiaarasapphire.blogspot.com/2020/05/segmen-raya-aidilfitri-2020-oleh.html

    BalasPadam
  19. Selamat Hari raya. ^^ Aien join tau.

    https://www.aienienka.com/2020/05/segmen-raya-aidilfitri-2020-oleh.html

    IG: n.khafisah

    BalasPadam
  20. Alhamdulillah saya join ye.
    https://theqyutoday.blogspot.com/2020/05/segmen-raya-aidilfitri-2020-oleh.html

    BalasPadam
  21. http://www.aimisyahirah.com/2020/05/segmen-raya-aidilfitri-2020-oleh.html

    BalasPadam
  22. bismillah :)
    aida join ni.

    https://www.adianiez.com/2020/05/segmen-raya-aidilfitri-2020-oleh-yamanaimy.html

    nanti jemput join segmen aida pula ye.
    tq.

    BalasPadam
  23. Parking sini dlu dan nak join nnti

    BalasPadam
  24. Helo! Join juge.

    http://adindabaizuramazlan.blogspot.com/2020/05/segmen-raya-aidilfitri-2020-oleh.html

    BalasPadam
  25. https://www.aziankhalil.com/2020/05/segmen-raya-aidilfitri-2020-oleh.html?m=1

    BalasPadam
  26. saya join

    http://zzzyy.blogspot.com/2020/05/segmen-raya-aidilfitri-2020-oleh.html

    BalasPadam
  27. om join

    http://www.ombakbergigi.com/2020/05/segmen-raya-aidilfitri-2020-oleh.html

    BalasPadam
  28. Terima kasih semua yang join...saya dah update senarai nama peserta...

    BalasPadam
  29. Laaa rupanya link penyertaan yg saya send haritu tak lepasss... Harap sempat saya send lagi haaa sedihhhh Saya buat entri tu dah lama tau baru perasan link hantar kat komen ni haritu tak lepas

    https://theninjablogging.blogspot.com/2020/05/segmen-raya-aidilfitri-2020-oleh.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. dah masukan dalam senarai peserta...tq join tau...

      Padam
  30. Saya dah join dah lama buat entri tapi tak perasan komen haritu hantar link tak lepas rupanya sedih betul

    https://theninjablogging.blogspot.com/2020/05/segmen-raya-aidilfitri-2020-oleh.html

    BalasPadam
  31. https://sitiyangmenaip.blogspot.com/2020/05/segmen-raya-aidilfitri-2020-oleh.html

    ct join juga.. tapi facebook yang 1st link tu keluar not found.
    yang lain dah ikut syarat2nya..

    ig : sitiyangmenaip =)

    BalasPadam
    Balasan
    1. terima kasih siti bgtaw....tak tahu bila dia tak dapat..

      Padam
  32. Fuh nasib baik sempat join hihi...mama join ye

    http://www.mamapipie.com/2020/05/segmen-raya-aidilfitri-2020-oleh.html

    BalasPadam
  33. Saya dah join dan dh update bloglist

    https://cikguzim.blogspot.com/2020/05/segmen-raya-aidilfitri-2020-oleh.html?m=1

    BalasPadam
  34. Saya join juga ya Yamanaimy...

    https://weolls.blogspot.com/2020/06/segmen-raya-aidilfitri-2020-oleh.html

    BalasPadam
  35. Sha joint
    https://kasihkuamani.blogspot.com/2020/06/segmen-raya-aidilfitri-2020-oleh.html

    BalasPadam
  36. done ! saya join ya

    https://dramaticyang.blogspot.com/2020/06/segmen-raya-aidilfitri-2020-oleh.html

    BalasPadam
  37. join~ support! hehe

    http://www.sayidahnapisah.com/2020/06/segmen-raya-aidilfitri-2020-oleh.html

    BalasPadam
  38. Cik Ila dah join :) Selamat Hari Raya

    https://cikilamenari.blogspot.com/2020/06/segmen-raya-aidilfitri-2020-oleh.html

    BalasPadam
  39. saya join =)

    https://at-tarmizi.blogspot.com/2020/06/segmen-raya-aidilfitri-2020-oleh.html

    BalasPadam
  40. Assalamualaikum. Saya join.

    https://thethoughtsintowords.blogspot.com/2020/06/segmen-raya-aidilfitri-2020-oleh.html

    BalasPadam
  41. selamat bersegmen.

    Baru nak join hari ini dah 5 hb ..hehe

    BalasPadam

Sila komen yang baik-baik