Isnin, November 16, 2020

Jus Asmak Gold---senang nak berak

 

Assalamualaikum...Kali ini aku nak share produk yang Mr.Y amalkan sejak aku mengandung. Kenapa aku mengandung dia pula yang mengamalkan produk ini. Sebab produk ini tak boleh diambil oleh orang mengandung. 

Kisahnya, salah satu simptom orang mengandung akan mengalami sembelit dan sukar membuang air besar. Adakala sembelit menyebabkan buasir. Aku pernah bagitahu yang Mr.Y akan alami sympathetic pregnancy syndrome setiap kali aku mengandung. Selalu masalah sembelit akan dialami pada trimester ke-3 atau dekat-dekat nak bersalin. Tapi kali ini, awal-awal dah kena.

Seminggu lebih alami masalah, Mr.Y buat keputusan berjumpa dengan doktor. Maka dapat lah ubat tapi bila tak ambil ubat, kembali sembelit. Cerita masalah dekat abang ipar, abang ipar bagitahu dia pun alami masalah sama sebelum amalkan Jus Asmak Gold. Apa lagi terus order.

Alhamdulillah, setelah amalkan selesai masalah sembelit. Dapat lah dia berak dengan senang tanpa mengalami kesakitan. Korg nak tempah boleh klik 



Tiada ulasan:

Catat Komen

Sila komen yang baik-baik