Sabtu, Disember 26, 2020

misteri mona....yang tengok pun terjangkit sakit jiwanya....

Akhirnya berakhir kisah misteri mona...aku hanya tengok episod pertama dan terakhir... tengah2 tak layan pun. Masa episod pertama aku ingat ini kisah hantu ke, macam menyeramkan episod pertama. Bila episod seterusnyya aku lupa dah nak layan sehingga sampai episod last nak tayang ramai yang update ceta misteri mona. Ok..kena tengok... 

Rupanya kisah 2 pesakit mental yang cuba untuk saling membantu...bagus mereka ini...terungkai segala persoalan. Aku pun faham lah kisahnya...

Pengarah dan pelakon berjaya menjiwai watak...

Tahniah..

Tiada ulasan:

Catat Komen

Sila komen yang baik-baik