Memaparkan catatan dengan label bloglist. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label bloglist. Papar semua catatan

Khamis, Mei 28, 2020

Segmen Exchange Bloglist PKPB 2020 by Blog Adianiez

Assalamualaikum dan selamat pagi. Bloglist pertama aku join selepas raya. Jom sama-sama meriahkan majlis kawan kita ni...



syarat-syarat :
  1. follow Blog Adianiez.
  2. masukkan " https://www.adianiez.com/ " ke dlm bloglist utama blog anda.
  3. copy & paste banner di atas (link kan ke entri ini) ke dlm satu entry bertajuk " Segmen Exchange Bloglist PKPB 2020 by Blog Adianiez ". publish!
  4. sila copy & paste link entry penyertaan anda di kotak komen sini.



Jumaat, Mei 08, 2020

Segmen Bloglist 2020 by Cik Miela

Assalamualaikum.... Nampak ada segmen bloglist... agak lama tak join, maka jom kita meriahkan majlis... klik banner kalau nak sertai juga....


Syarat Penyertaan:

1. Follow Blog Cik Miela
2. Follow instagram @salmilanadia
3. Buat entri bertajuk " Segmen Bloglist 2020 by Cik Miela"
4. Jangan lupa komen link entri penyertaan dan username IG di entri ni untuk Miela follow back

Hadiah:
10 x bloglist selama 3 BULAN (dipilih secara random)

BONUS
1 x Photobook 6x6 + Bloglist 3 BULAN
(dipilih peserta paling aktif)

Segmen bermula hari ini 26/4/2020 sehingga 15/5/2020. Pemenang akan diumumkan pada hari keesokannya. Selamat bersegmen korang!

Sabtu, Ogos 17, 2019

SEGMEN : REFRESH MY BLOGLIST

Assalamualaikum dan selamat pagi sabtu. Kita jejalan blog kawan-kawan, jumpa Segmen ini. Maka kita join lah sekali. Kawan-kawan yang nak join boleh klik banner yer....


Ahad, Julai 17, 2016

"Pencarian bloglist by FARAH SANUSI"

Sebab kita tak banyak bloglist jugak...maka kita join segment ini....




http://farahsanusi.blogspot.my/2016/07/pencarian-bloglist-by-farah-sanusi.html