Menunjukkan catatan yang diisih mengikut kaitan pertanyaan unboxing. Isih mengikut tarikh Tunjukkan semua catatan
Menunjukkan catatan yang diisih mengikut kaitan pertanyaan unboxing. Isih mengikut tarikh Tunjukkan semua catatan

Ahad, Jun 06, 2021

Unboxing PerySmith 1000w handheld vacuum cleaner xtreme series x10

 Assalamualaikum dan salam semua. Setiap rumah yang ada anak kecil pasti inginkan pembersih vacum. Bukan apa sebab ia mudah untuk kita bersihkan habuk-habuk makanan anak-anak. Kalau dulu aku guna vacum besar, memang seminggu sekali je lah aku vacum rumah. Beberapa minggu lepas Mr.Y beli PerySmith vacuum cleaner Xtream series X10. 

Ini lah vacuum nya..

    Aku suka vacuum PerySmith yang ini sebab dia ringan dan pakai ruang. Berikut detail product...

– Best in class 1000W BOOST motor
– 19,500PA maximum suction power, 4.8 meters insulated power cord
– 1.0kg super lightweight, Robust BUNA® durable body
– 4-Way floor brush, Unmatched suction power
– The multi-stage filtration system, 0.25 micron HEPA filter
– Smart overheat protection, One push removable dust bucket
– Power: 1000W, Voltage: 220V~240V
– Noise: 72dBA, Suction power: 19,500PA
– Dust capacity: 0.8L, Gross weight: 1.0kg
– Packaging Size: 46cm x 18cm x 25cm

Accessories Included:
– Aluminum telescopic tube
– 4-way floor brush
– Hepa Filter
– Crevice Nozzle

Jom layan video aku unboxing pulak...


Sebenarnya ini kali pertama aku buat video unboxing product. Ada yang berminat nak beli juga ke?


Selasa, Ogos 17, 2021

Unboxing Xiaomi Poco M3-Guaranteed gift with HSBC Credit Card

 Assalamualaikum dan salam semua. Walaupun Malaysia tengah resah gelisah akibat penularan virus covid-19 dan virus politik, aku tetap nak cerita tentang hadiah fari HSBC.

Tengok video anak aku unboxing dulu ye.... 



Apa pandangan anda...my anak boleh jadi next malaysia youtuber? Ok kembali kepada kisah POCO M3 ni. Awal tahun hari tu, Mr.Y tanya aku apa aku beli? aku kat rumah dah confius dah sebab tak beli apa-apa. Mr.Y kata dapat masage dari bank berkaitan penggunaan kredit kad dia. Maka untuk kepastian Mr.Y pun call bank tanya detail. Rupa nya ada insan nak guna kredit kad untuk beli topup telefon dalam RM30 je. Kami dapat tahu sebab kami tak pakai telco tersebut. Bila dah macam itu, Mr.Y minta bank sekat dahulu penggunaan kad kredit...dan akhirnya dia buat keputusan untuk tidak menggunakan lagi kad kredit tersebut. Persoalan lepas itu kena mohon kad baru ke tak payah. Jawapan kena sebab bila belanja guna kad kredit kita akan dapat senarai dekat mana kita bayar dan apa kita beli setiap hujung bulan.

Memandangkan kami bukan jenis belanja tak tentu hala, maka ada kad kredit bukan satu ancaman kewangan buat kami. Tugas mencari signup offer terbaik aku serah kepada Mr.Y.  Akhirnya jumpa offer yang kat bawah...Dia sendiri buat keputusan nak ambil....klik link bawah untuk lebih detail...

https://ringgitplus.com/en/blog/ringgitplus/guaranteed-rm600-lazada-voucher-or-xiaomi-poco-m-for-ringgitplus-unbox-this-week-campaign.html

Sebenarnya kalau nak tahu offer-offer menarik bila signup kredit kad ni korg boleh je jengah kat ringgitplus https://ringgitplus.com/en/credit-card/sign-up-offers/

Itu Sajaha perkongsian kali ini....